Kleine Helden

Stad Geel en Te Gek!? slaan de handen in elkaar om kleine helden een hart onder de riem te steken.

Te Gek!? maakt al vele jaren geestelijke gezondheid in Vlaanderen bespreekbaar en zet in op een humane geestelijke gezondheidszorg via tal van uitgerolde actviteiten en nieuwe methodieken. Selah Sue en Guy Swinnen zijn meter en peter van Te Gek!?  Een samenwerking met Stad Geel, waar geestelijke gezondheid dankzij de Dimpnalegende sterk verweven is met de dagelijkse samenleving, kon dan ook niet uitblijven.

In het kader van de Dimpnadagen 2022 werd de actie “Kleine Helden” op poten gezet, waarbij mensen die zich inzetten voor anderen, op welke manier dan ook, in de bloemetjes gezet worden.

Voor het campagnebeeld werd gekozen om het kunstwerk van Bart Smeets op de muur van Ziekenhuis Geel te gebruiken. Deze muurschildering verbeeldt niet enkel het kijken naar de toekomst, maar ook het hart van Geel staat centraal.

Speciaal voor dit project schreven Sam Gevers en Dirk Kennis, beide nauw verbonden met Geel, het nummer “Kleine Helden”, dat je hieronder kan beluisteren. Met zang van Lotte Stevens en Jef Neve op de piano kan je nog meer Geels talent bewonderen, maar ook Tom Kestens zet met veel plezier zijn schouders onder dit project.

Ken jij zelf een kleine held met een groot hart die het verdient om eens extra in de verf gezet te worden?

Laat hier je hartverwarmende, ontroerende, oprechte,… boodschap achter en maak een opmerkelijk iemand zijn of haar dag nog een beetje specialer. Alle boodschappen zullen op een postkaart geschreven worden, die aan de kleine held verzonden zal worden.